Bert Hellinger szerinti család és rendszerfelállítás

 

 

Tematika: Család és más rendszerek felállítása

 

Dr. Wilfried Nellessel , Wilfried de Philippel és Dr. Sarkadi Ádámmal

 


Ha felállítja családját, akkor a valósággal találkozik, tehát azzal, ami az Ön életében alapvetően fontos.
Ez a felállítás Önnél kezdődik, szüleinél, nagyszüleinél, testvérei, társai és gyerekei, és ez lépésről lépésre a világban és az életben való helyéhez vezet.
A felállításhoz, és egy mélyreható változáshoz az életben nincs másra szüksége, mint elfogadni azt a valóságot, amit ez a felállítás mutat, kezdve a családjánál. Ezt a valóságot el kell ismerni, és el kell fogadni. Ez a valóság Önt utána a későbbiekben elvezeti ahhoz, amely ebben a rendszerben Önt terhelte. Ez a valóság egy erőt képez, mely a változás folyamatában Önt átsegíti.

A családterápiás szemináriumban támogatjuk Önt ebben a folyamatban, azáltal, hogy a többi résztvevő segítségével az Ön családját, vagy annak egy részét, vagy más, az Ön számára fontos rendszereket felállítunk. A szemináriumvezető hagyja magát a valóság által vezetni, mert a valóság az, ami hat, és ami bennünket valójában megváltoztat és mozgat.
A Bert Hellinger féle családterápia és rendszerfelállítás alkalmas különböző oldásokra és segítségünkre lehet mindenféle személyes probléma megoldásánál, valamint több fajta kérdésben, a vállalkozó körökben, cégek rendszerén belül szociális és pedagógus rendszerekben és részben a politikában is.

Előadók:          Dr. Wilfried Nelles                  www.wilfried-nelles.de

                         Wilfried de Philipp    www.de-philipp.de

               Dr. Sarkadi Ádám    www.vita-drsarkadi.hu

 

Dr. Sarkadi Ádám