A könyvek megrendelhetõk a mester.erika@gmail.com e-mail címen.

 

 

Az Ekcéma - neurodermitis- gyógyítása természetes úton
Szerzõ
: Dr. Sigrid Flade
 

 A jeles, évtizedek óta bõrgyógyászattal foglalkozó szakorvosnõ, Dr. Sigrid Flade mûve még a nyugati piacon is kimagasló értéket képvisel. Az emberek több mint 40%-a allergikus ekcémás betegségekben szenved. A környezeti ártalom csak növeli ezt a százalékot. A klasszikus medicina tehetetlen a betegség gyógyításában. A kezelés csak tüneti, a szakvélemény egyértelmû: e betegségcsoport gyógyíthatatlan. A nagy gyakorlati tapasztalattal rendelkezõ Bajorországban élõ doktornõ, a természetes gyógymód keretein belül járható utakat mutat a betegség leküzdésében.
E könyvben gyógyítóknak, betegeknek, szülõknek és hozzátartozóknak érthetõ, tömör megfogalmazásban, hasznos, a mindennapi életben könnyen megvalósítható tanácsokkal látja el olvasóit.

 

 

 

Természetgyógyászat dióhéjban (II. kiadás)
Szerzõ: Dr. Sarkadi Ádám
 

A szerzõ 1991-ben adta ki elõször. Akkor ez volt az elsõ összefogó ismeretterjesztõ jellegû könyv magyar nyelven a természetgyógyászatról. A szerzõ közben hazatelepült, s immár 21 éves természetgyógyászati tapasztalattal fûszerezte ezt az ismeretterjesztésbõl tankönyv szintre emelkedett mûvet. A könyv több fejezettel is kibõvült, stílusában mindenki számára érthetõ, érdekessége, hogy a szerzõ, majd minden fejezethez hozzáfûzi személyes tapasztalatát, gyógyítási élményeit. Ez által válik többé, hitelesebbé, egyedibbé e mû.

 

 

 

 

 

 

 

 

Fejezetei:

 

Bûvös - lenyûgözõ Immunológia
Szerzõ
: Hans - Wolf Baenkler
 

Az immunológia nagy sikert és érdeklõdést arató, rohamosan fejlõdõ, jelentõs szakágává vált az orvostudománynak az elmúlt években. Az eddig megjelent szakkönyvek magas színvonalúak, de sajnos megértésük elmélyült szaktudást igényel.
Az 1992-ben Németországban megjelent szakkönyv Prof. Baenkler fogalmazásában, egyszerû és képletesen mutatja be a fölöttébb komplikált immunológiai folyamatokat szervezetünkben. E könyv minden orvoskolléga és immunológia iránt érdeklõdõ értelmiségi számára megnyitja a kaput az immunológia tudományához.

 

 

 

 

 

 

Reflexzóna masszázs lábon
Szerzõ
: Hanne Marquardt
 

Ez a könyv Németországban a legsikeresebb alapmû, mely már 19 kiadást megért.
Szakmailag és kiállításában a legmagasabb igényeknek felel meg.
A több mint 80 pontot tartalmazó, színes ábrákkal és érthetõ magyarázatokkal kiegészített szakkönyv. Betegségenként kezelési útmutatást ad és egyedülálló a magyar könyvpiacon, a reflexológia tudományának alapmûve. Ajánljuk minden igényes természetgyógyászattal foglalkozó vagy azután érdeklõdõ olvasó könyvespolcára.